Magazijnbeheer

Artikelbeheer

Uw artikelbeheer was nog nooit zo ordelijk! Maak hoofd- en subgroepen aan volgens artikelnummer, naam, groep, merk, leverancier...
De aan- en verkopen verlopen nu nog vlotter.
Voeg kortingen toe aan de artikels of link merkprijslijsten. 
Uw artikelbeheer wordt kinderspel met Carfac! 

Image Artikelbeheer
Image Stockbeheer en multi-magazijnen

Stockbeheer en multi-magazijnen

Het stockbeheer vormt samen met het artikelbeheer het ideale recept voor een overzichtelijk magazijn. Volg prijzen, klantenkortingen, bestellingen en leveringen op en raadpleeg de statistieken en historieken. Ook als u meerdere vestigingen en magazijnen heeft, kunt u deze gemakkelijk tegelijk beheren via Carfac. 

Leveranciersbeheer

Sla de gegevens van uw leveranciers op en vind de nodige informatie terug via de handige zoektool. Dankzij de link met het artikelbeheer houdt u gemakkelijk statistieken bij van de aangekochte artikelen per leverancier. 

Image Leveranciersbeheer
Image Barcode scanning

Barcode scanning

Gedaan met artikels handmatig ingeven in het systeem, scan de barcodes en alles verschijnt automatisch op de juiste plaats in uw artikelbeheer. 
Houd ook de werktijden bij aan de hand van persoonlijke barcodes voor uw medewerkers. Dit maakt de tijdregistratie nog gemakkelijker!  

Brandstoffen en pompen

Een helder beheer van de brandstofprijzen, tickets en facturatie. Als u ook gebruikmaakt van onze boekhoudmodule, kunnen we deze ook perfect integreren voor een nog vlottere werking. 

Image Brandstoffen en pompen

Contact

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN, WE BEKIJKEN SAMEN WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

Telefoon
+32 55 23 00 00
Adres
Ambachtsstraat 8 9700 Oudenaarde
E-mail
info@carfac.com

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 u tot 12.30 u en van 13.00 u tot 17.00 u.