Onze missie en visie

Onze Missie

Carfac wil zijn klanten in de automobiel-, landbouw- en industriesector helpen te evolueren naar een efficiënte, geautomatiseerde en geoptimaliseerde administratieve werking van de bedrijfsprocessen. Hiervoor vertrouwt Carfac op zijn jarenlange ervaring, samenwerkingsverbanden met kwalitatieve partners, oog voor detail en respect voor de persoonlijke ontwikkeling van zijn klanten en medewerkers. 

Onze Visie

Carfac is op dit moment het meest gebruikte Dealer Management Systeem in de Belgische automobiel-, landbouw- en industriesector. Het doel is om deze sterke positie in de markt te behouden door te bouwen op onze jarenlange ervaring en onze focus te leggen op de wensen en noden van onze klanten en partners. We willen steeds een economisch toegevoegde waarde betekenen voor onze klanten, zodat hun investering hen ook echt vooruit helpt. 

Onze Waarden

Klantgerichtheid

De service naar onze klanten toe is één van de belangrijkste pijlers waarop Carfac als bedrijf steunt. Ons programma is erop gericht het werk van de klant gemakkelijker te maken. Het is dan ook logisch dat we ons richten op zijn behoeften om onze software zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Ook met vragen en problemen in verband met de werking van het programma kunnen de klanten steeds bij ons terecht. We werken voortdurend aan de uitbouw van onze Helpdesk om de kwalitatieve service te blijven bieden aan onze klanten. 

Constructief meedenken

Wij denken niet voor de klant, maar samen met de klant. Onze vertegenwoordigers kijken samen met de (potentiële) klant waar zijn pijnpunten liggen en welke administratieve en logistieke aanpassingen belangrijk zijn voor zijn zaak. Op basis daarvan zoeken we uit welke Carfac-modules nuttig kunnen zijn in die specifieke situatie. 

Plezier

Iedereen haalt graag plezier uit zijn werk. Bij Carfac waken we over een aangename werksfeer. Want een tevreden werknemer is een productieve werknemer. Ook bij onze klanten staan werkplezier en comfort bovenaan. Een programma waarmee u vlot overweg kunt, maakt uw werk net dat tikkeltje aangenamer. We willen onze klanten de frustraties van de administratie besparen door een intuïtief programma dat als doel heeft de processen te vergemakkelijken. 

Contact

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN, WE BEKIJKEN SAMEN WAT WE VOOR U KUNNEN DOEN

Telefoon
+32 55 23 00 00
Adres
Ambachtsstraat 8 9700 Oudenaarde
E-mail
info@carfac.com

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 8.30 u tot 12.30 u en van 13.00 u tot 17.00 u.